Thursday, February 4, 2010

Senarai semua peserta giveaway... sila semak!!

Kepada semua peserta Happy Cloth Diapering Giveaway, sila semak nama anda (kot ada yg terlepas pandang) n sila semak kategori anda betul ke tak... Kalau ada yg tak termasuk dlm senarai ataupun berada dlm kategori yg tak betul, sila bgtahu yer....

Kategori A:

1. anin
2. idafamily
3. zaikulim
4. LisaVSKhusairi
5. arissa.soleha
6. mummysue
7. Aishah Megahasz
8. Marsha
9. Aimy
10. liwaniel
11. yantz-yeem
12. i'm a mother
13. rose (ibu rafiq)
14. NoR
15. MamaLyna
16. my.mastura
17. CatlinaFly
18. azura
19. diya
20. seiza

Kategori B:

1. diLa
2. ummu Adam
3. Mama Darwisya
4. CikMin
5. Mama Tisya
6. Ealyie
7. nadnye
8. Uda
9. Ammi Sara
10. Zana
11. oren

Nampaknya peserta utk kategori A lebih ramai drp kategori B, takpelah yer...

BTW, terima kasih kepada semua yg sudi sertai giveaway saya (yg tak seberapa ni) n nantikan keputusannya.... (Saya plak yg berdebar.. huhu... Kalau boleh nak bagi dekat semua sorang satu tapi apakan daya, belum kaya lagi....)

p/s: Mujurlah tak ramai sgt masuk.. Tapi ni pun dah pening... huhu... Agaknya kalau sampai 100 penyertaan tu mau berpinar mata nak 'ngecek' satu-satu...

7 comments:

oren said...

tengs kak long sbb sudi terjah blog saya jugak..ramai dr kategori A, bermaksud kita kena promo lebih skit supaya these moms akan menggunakan cd sepenuhnya..

azura said...

salam sumer.. yeayyyy.. tengkiyu kak long sbb trima entry zura yg ada prob ngan sticky tu before tis.. n tengkiyu to oren sbb ajor kita ye.. ghee~
truja nk try CD nih..

diya said...

kak..saya bukan ke masuk utk kategori B

Marsha said...

Saya pun br nak ber CD....go..go...(^_^)

anin said...

salam .. rsnya kan sebenrnya ramai kategori B sbb kak long salah letak kategori tu..

ye saya baru nk berCD.. ada satu je..nak try dulu.. ada 4 lagi tgh oyway..selamat berCD sume

kaklong nuzula said...

to diya ~ dlm entry awk tak mention kan awk dlm kategori mana, so saya assume awk dlm kategori A, sbb kiranya awk baru nak berjinak-jinak (saya refer entry awk yg lepas2).. Yg utk kategori B tu saya expect mmg dah berCD la (bukan newbies)...

p/s: Isk.. susah jugak. Kesimpulannya mcm ni la, kategori A utk yg belum n newbies, kategori B utk yg bukan newbies lagi..

kaklong nuzula said...

anin ~ mmg ramai yg kategori A

Post a Comment