Wednesday, February 10, 2010

Dan keputusannya....

Sebelum itu nak maklumkan bahawa saya dah byk kali cek nama n kategori anda, dan saya pun dah minta anda semua cek. Jadi, senarai nama dan kategori anda adalah muktamad.

Nombor penyertaan anda juga seperti di bawah ini (mengikut turutan penyertaan yg diterima, okey?)

Kategori A:

1. anin
2. idafamily
3. zaikulim
4. LisaVSKhusairi
5. arissa.soleha
6. mummysue
7. Aishah Megahasz
8. Marsha
9. Aimy
10. liwaniel
11. yantz-yeem
12. i'm a mother
13. rose (ibu rafiq)
14. NoR
15. MamaLyna
16. my.mastura
17. CatlinaFly
18. azura
19. diya
20. seiza

Kategori B:

1. diLa
2. ummu Adam
3. Mama Darwisya
4. CikMin
5. Mama Tisya
6. Ealyie
7. nadnye
8. Uda
9. Ammi Sara
10. Zana
11. oren

Dengan lafaz "bismillahirrahmanirrahim" saya klik button "Generate" Encik Random utk Kategori A dan.....

Ini hasilnya..........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Pemegang no. 14!!!

Tahniah kepada NoR (http://juniorfiqaz.blogspot.com)

Dan untuk kategori B pula, ini hasilnya...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Pemegang no. 10!!!

Zana
(http://saat-saatini.blogspot.com)


Tahniah diucapkan!!!!

Harap semua puas hati (huhu)...

Kepada pemenang (NoR dan Zana) sila emaikan nama, alamat, no. HP anda serta CD mana yg menjadi pilihan hati (semua CD in-stock).

Dan berita baik utk semua peserta.... Sebagai penghargaan kepada anda semua.... Sekali lagi, saya buat offer berbaloi-baloi (juga atas permintaan mereka yg tak sempat beli hari tu)....

Anda boleh beli CD dengan harga berikut (tak kira berapa pcs!!)

Coolababy pocket button : RM25
Coolababy pocket velcro : RM26
Coolababy AIO : RM 26
Babyland printed : RM27
Utk Rainbow BB akn diberitahu kemudian (sbb stok amat terhad)

Tawaran sah sehingga hujung bulan ini sahaja atau sebelum kehabisan stok (CNY ni stok agak terhad yer, so sape cepat dia dapat!!)... Harga tersebut strictly utk peserta giveaway sahaja!! (saya pun pikir byk kali nak bg harga tu... huhu.. tapi takpelah...)

Nota:
Kalau nak beli, anda boleh place order melalui email saya yer dan CD hanya akan dipos pada minggu hadapan.....

8 comments:

mama tisya said...

tahniah pd pemenang

CikMin said...

tahniah kepada pemenang...

nadnye said...

congrats

diLa said...

tahniah yg menang!!!

p/s: acik kalah lagi, huuuuuu...

Ammi Sara said...

Alahai, sara no 9. tersasar 1 nombor je, huhu..
Adatlah pertandingan kan, kalah sudah pasti, menang very2 lucky.
Tahniah to nor & zana.

Nanti nak order utk waidi cd lg, offer tgh baik ni..:-)

my.mastura said...

kan aku dh kata, kalau bab lucky draw ni, mmg x penah menang..hehehe

anyway, tahniah utk 2 org itu yer...

kaklong nuzula said...

Kepada yg tidak berjaya, mana tahu rezeki anda kali pula.. mana tahu lg besar dapat... (saya pun selalu kalah.. huhu).

Ammi sara ~ mmg offer tgh baik hati ni... :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah utk pemenang..
kita tak menang eh
takde rezekila tu..uhuhu

Post a Comment