Sunday, January 31, 2010

Happy cloth diapering giveaway

Dengan nama ALLAH yg Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani dan dgn penuh rasa rendah diri (huhu) saya ingin menganjurkan satu giveaway...


Objektif giveaway ini adalah utk mengajak ibu-ibu semua menggunakan cloth diapers utk baby/ anak2 kita, kira mcm kempen CD la ni (kempen kecil-kecilan dari saya sbg satu usaha utk menghijaukan bumi)...

Syarat2 penyertaan:

1. Terbuka kepada semua mommy bloggers (mereka yg ada blog) dan berminat dgn cloth diapers.

2. Terbahagi kepada 2 kategori, iaitu;

Kategori A: utk mereka yg belum atau baru aje berjinak-jinak dgn cloth diapers
Kategori B: sudah menggunakan cloth diapers (mmg dah berCD la katakan)

Cara-caranya...

- Jadi FOLLOWER di blog ini (dgn segala hormatnya)... dan ADD blog ini dlm bloglist anda.

- Buat satu entry tentang giveaway ini, dengan tajuk entry Happy cloth diapering giveaway. Jadikan sticky mode sehingga 31 Januari 2010.

- Copy banner di atas dan letak dlm entry dan di sidebar blog anda (serta link-kan ke entry ini).

Utk kategori A:

Ceritakan secara ringkas kenapa anda berminat dgn cloth diaper (sbb comel ke, sbb jimat ke... atau sebab apa-apalah). Kalau nak letak gambar baby pun boleh jugak (nyatakan nama n umur baby).

Utk kategori B:

Ceritakan pengalaman anda berCD (secara ringkas je) dan kenapa anda memilih utk menggunakan cloth diaper, serta uploadkan sekeping gambar anak anda memakai cloth diaper. Jgn lupa nyatakan nama n umur baby. Gambar anak anda itu nanti mungkin akan jadi model CD di blog ini...

Akhir sekali, tinggalkan komen (link anda) dlm entri ini supaya saya dapat menjejaki blog anda.

Pemenang akan dipilih secara rawak (serawak2nya dan sejujur2nya).... mungkin akan gunakan random.org (tgk la nanti)...

Hadiahnya:

Tentulah cloth diaper, satu CD utk seorg pemenang bagi setiap kategori (boleh pilih nak CD mana yg ada dlm stok saya).

Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 31 Januari 2010 dan saya akan umumkan pemenangnya selepas tarikh itu (insya-Allah).

Oh ya, sebagai penghargaan kepada semua peserta, anda boleh beli CD yg ada di sini dgn harga yg istimewa (seperti di bawah ini), sebaik sahaja "penyertaan anda diterima"...

Coolababy pocket button - RM27 (buy 2 at RM26/pc, 4 and above at RM25/pc)
Coolababy pocket velcro - RM29 (buy 2 at RM28/pc, 4 and above at RM27/pc)
Coolababy AIO - RM28 (buy 4 and above at RM27/pc)
Babyland printed - RM28 (buy 2 at RM27/pc)
Rainbow BB - RM28 (buy 3 and above at RM27/pc)

SANGAT-SANGAT MURAH BERBANDING HARGA PASARAN...

(Tawaran sah sehingga 31 Januari 2010 dan bergantung pada stock availability juga yer....)


40 comments:

farheavena said...

Akan dihebahkan di ClothDiaperMalaysia.com ;)

kaklong nuzula said...

Farhana,thanx ya. I baru ingat nak email u... heheh...

farheavena said...

tapi kan, the banner atas tu tak besar sangat ke if nak letak kat sidebar?? :)

anin said...

salam
dah siap entri yeee

singgah sini

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

idafamily said...

salam....dah join..

http://faiz-afaf.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway-objektif.html

kaklong nuzula said...

farhana ~ i dah try banner tu dekat sidebar my personal blog... dekat add gadget, amik yg picture (then terus add link)..

idafamily said...

salam..kak..dah edit..confirm melekat..
http://faiz-afaf.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway-objektif.html

zai kulim said...

dah join..

http://zaikulim.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway31jan.html

LisaVsKhusairi said...

dh join...
http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

arissa.soleha said...

dh join

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

LisaVsKhusairi said...

ok kak long...sy dh tukar banner tepi./..dh kecik pn..huhuhu

sue said...

salam tuan rumah,
nak join ... entry kat link nih

http://lab1432002-sue.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

diLa said...

salam kak long..salam kenal..kite dh join..sila la yer :D

http://gegurl-euww.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

Aishah Megahasz said...

salam, saya nak join giveaway

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

Marsha said...

Salam..salam kenal
Sy nak join giveaway

http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

Aimy said...

salam, saya dah join..


http://aimymardhiah.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway31jan.html

kalau rajin, jenguk la ye..tq

Adam said...

salam...
sy dah join. dipersilakan terjah

http://ummu-adam.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

Aimy said...

saya dah tambah apa yg perlu seperti yg dikomen..thanks..

liwaniel said...

salam

saya join ye

http://liwaniel.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

Mama Darwisya said...

sy join ye ..tq

http://fizaqadida.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

CikMin said...

salam dear..cikmin dah join...tq

http://kasehabadi.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

mama tisya said...

salam..dh join utk kategori B

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/01/happy-clothing-diapering-giveaway.html

Ealyie said...

Salam,
ealyie da join jugakk..:D utk Kategori B

http://elyirisahmad.blogspot.com/

yantz-yeem said...

hi...sya pon join!!!cek-it-out...

http://narizan.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

nadnye said...

salam Kak Long Nuzula... baru ternampak entry nie dan nak join la jugak :>

i'm a mother said...

Salam Miss_Nuzula,

I've done...
http://gudmom.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

azura said...

http://azura-azrul.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

da join.. sila la link ke sini..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam tuan umah
kita dah join..kita rose yg duk msg2 akak semalam tu..eheh
mohler tgk ye kat umahkite
takut salah ke ape..

http://rose-lina.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

CikMin said...

slm dear...sila review semula boleh tak kontes ni kt blog cikmin...sbb blog lama tu ada masalah sket..terpaksa pindah...boleh kan..

http://jomkontes.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

thank you dear...

NoR said...

salam ukhwah...sy nak join gak ini contest... =)

http://juniorfiqaz.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

pape tkurang bagitau yer.thanks...

::Mamalyna:: said...

salam, saya join giveaway...ni link saya..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

thanks a lot!!!

Uda said...

salam..
saya pun nak memeriahhkan kontes ni juga

http://coretanuda.blogspot.com/

my.mastura said...

Salam

saya dh join..sila la terjah

http://mymastura.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

kalau ada terkurang, bgtau yer..

Ammi Sara said...

Salam,

rasanya mcm dah follow segala prosedur contest ni, nanti kak long check la ye...

http://mythreeheroes.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

Tq, hv a nice day..

CatlinaFly said...

salam..sy dah join utk kategori A :)

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/01/jom-join-giveaway-by-miss-nuzula-ni.html

TQ!

diya said...

salam dah join..

http://diyalova84.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

tq

Zana said...

salam kaklong, selamat berkenalan, saya dah join, silalah ye..

http://saat-saatini.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

oren said...

salam..

last minute jumpa blog nih..terus kalut buat entry bagai..hihihi..saya nak join jugak, harap murah rezeki..

http://oren-orenn.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

seiza said...

salam.. nk join gak.. last minute nyer

http://sheiladbombkiosk.blogspot.com/2010/01/happy-cloth-diapering-giveaway.html

jgn lupe terjah... tx

azura said...

nuzula, kita da betulkan apa yg ttingal tu..sowi ek..

Post a Comment