Tuesday, April 27, 2010

Sunny Baby n QQbaby minky

Brand Sunny ada gambar matahari senyum n brand QQbaby ada gambar kartun.. Material kain/ fabrik mmg sama...

Kiri QQbaby, kanan Sunny..

Kiri QQbaby, kanan Sunny (cutting sama je, mgkin dlm gambar nampak lain sket sbb kedut elastik CD itu)

Kiri QQbaby, kanan Sunny (saiz dia sama je)

pun sama, kiri QQbaby, kanan Sunny

Insert.. atas Sunny, bawah QQbaby (Sunny takde label brand).

Secara umumnya...

1. Sunny Baby minky mempunyai cutting (potongan) yg sama sahaja dgn QQbaby minky. Material yg digunakan pun sama (outer laminated minky, inner suede). Hanya baru2 ini sahaja Sunny Baby minky terdapat yg inner microfleece.

2. Beza hanya pada "brand" n label (di sebelah dlm CD). Bezanya lagi, Sunny Baby snap button tak blh bertindan closurenya mcm QQbaby minky (button).

3. Oh ya, CD Sunny ni takde beg mcm QQbaby (utk setiap belian 2 pcs CD QQbaby ada beg transparent, yg mcm Coolababy tu). Oh ya, lagi satu insert Sunny kosong je (takde label brand) n insert QQbaby ada label brand. Tp lebih kurang sama je la insert dia...

4. Sunny Baby minky velcro versi terdahulu (mula2 dulu) tidak mempunyai laundry tab tapi skg semua dah ada laundry tab (tempat utk lekatkan pelekat velcro masa nak basuh CD).

Nota: Semua gambar di atas adalah milik saya. Strictly do not copy!!

(entry ini dicatat pada 22 April 2010 dan dikemaskini pada 28 Ogos 2010).


4 comments:

mazlyna said...

salam....

kaklong...bezanya qq ade butang extra.....klu baby kecik lagi boleh guna lah....klu bli time anak dah besar....takde maknanyer....;)

kaklong nuzula said...

w'salam. aah, btul tu... anak sy yg slim pun tak guna button extra tu.. sekali tgk cam ok sunny sbb takde button extra kat depan tu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy rasa kak long kene letak watermark la ateh gambor tu

baru takde org cilok.

skang ni org nak amek senang je
mcm2 jenis penyamun nih

kaklong nuzula said...

Rose, takde masa la nak watermark.. huhu. Tp tgk la nanti... Ingat nak buat tak bg org right click kat blog ni.. Tapi kan susah jugak kalau cam tu...

Post a Comment