Sunday, April 25, 2010

Model CD Minky


Naufal memakai QQBaby Minky corak zebra... Dlm proses potty-trained sepenuhnya, cuma pakai CD utk day sleeptime sahaja... :)

Review/ testimoni CD QQBaby Minky


"Sebelum saya memakaikan anak saya CD QQbaby Minky ni pun saya mmg sudah amat berpuas hati. Dengan pocket pant minky yg lembut & juga inner suede yg putih. Tambahan pula dengan cutting yang lebih besar... bayangkan anak saya memakai CD lain menggunakan setting saiz L tetapi CD QQBaby Minky ni hanya setting saiz M. Jadi mmg besar cutting dia berbanding CD lain (tapi tak pula bulky!). Setelah memakainya saya dapati anak saya amat selesa & penyerapannya juga baik kerana tahan selama 5 jam pada anak saya yang heavy wetter. Biasanya CD lain anak saya hanya tahan 3-4 jam paling lama. Tidak mudah bocor & selesa..... Saya tak ragu2 untuk menambah stok CD ini lagi, sebab saya sudah jatuh hati pada CD QQBaby Minky ni..." - Marsha, Perak (ibu kepada anith, 1 thn+).


And look at this...

Baby ini pun memakai minky CD corak moo cow (tapi tak tahu la brand apa yer, myb yg jual dekat eBay tu)...


Nota tambahan: Selama saya pakai CD ni utk anak saya pun mmg tak pernah lagi bocor! Sy suka pakaikan anak saya CD ni utk tido malam. Pernah pakai sampai 10 jam dr pukul 11 mlm sampai 9 pagi (hingga mandi pagi).. huhu.. Mmg tak bocor walaupun CD tu dah penuh... Anak saya jenis kecik, ok jer (fits her very well) dgn setting saiz S CD ni (CD lain setting M). Mmg no regret la beli CD ni.. hehe.. Ada sorang lagi ibu 1 Malaysia pun suka sgt dgn CD minky ni, katanya boleh pakai sampai 10 jam utk anaknya...

4 comments:

Marsha said...

Ala tomeinye anak ibu...(^_^)

kaklong nuzula said...

Hehe...

Lynn Nasir said...

berkobar-kobarnya daku nak simpan duit utk beli CD ni..huhuh..ntah bilanye plak..

kaklong nuzula said...

Hehe lynn.. Kira murah je ni, RM33 satu..

Post a Comment