Tuesday, September 28, 2010

Coolababy printed - baru di pasaran!

Buat julung2 kalinya Coolababy muncul dengan CD printed, dengan 6 corak menawan!

snap button dan velcro



- Cutting/ saiz sama seperti CD Coolababy biasa
- inner microfleece (sama seperti Coolababy sblm ni)
- 1 CD dgn 2 insert microfiber yg lebih tebal
- Setiap CD didatangkan dgn 1 bag PVC (bkn mcm Coola biasa, 2 pcs dlm 1 bag)

9 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah..cantik2..tapi corak n kaler more to bb gurl kan...uhuhu

kaklong nuzula said...

aah, itu la.. mcm smua utk baby girl.. :)

Lynn Nasir said...

salam,

alamak..sgt cun, tp........................



p/s: boleh buat sistem barter tak nuzula? hehe!

kaklong nuzula said...

W'salam.. boleh gak nak buat sistem barter.. hehe.. Dgn cloth pad ke lynn? Ingat nak try gak cloth pad lynn nanti (bila tiba masanya).. huhu..

Lynn Nasir said...

salam,

betul ke boleh ni? dulu pernah buat sistem barter ngan marsha, saya jahitkan dress utk anith, dia tukar ngan minky CD. hehe!

kalo awk nak, boleh je saya buatkan pad yg special utk awk. material dari bamboo velour dan ada wing + snap button. skang ni pun tgh dok nak buat dekat 50 keping pad org tempah. boleh sekalikan ngan pad nuzula :)

kaklong nuzula said...

W'salam.. Wah, boleh jugak tu lynn.. Buat yg sesuai n sepadan dgn harga CD ni jer la ek.. hehe.. Nanti kita exchange, sistem barter :) Kira jadi la ni lynn.. Sy tak kesah bila2 pun, lynn siapkan yg org lain punya dulu la.. Byk tu dpt tempahan.. Ok la tu, alhamdulillah :)

Lynn Nasir said...

Alhamdulillah, rezeki selepas raya. dekat sebulan la gak takde sales :) risau tak dpt nk cover modal beli snap press ngan mesin jahit tepi aritu.

so, saya akan email awk utk details delivery bila pad tu siap. rasanya nk buat awal la sbb takyah tunggu org bank in duit, hoho! nanti saya revise harga/bilangan supaya sepadan ngan harga CD + postage.

terima kasih atas urusniaga sistem barter kita ni ye nuzula :)))

(p/s: boleh tak nak book corak no.1, snap?)

kaklong nuzula said...

Ok, apa2 lynn email ek.. Lynn bagi terus la alamat lynn, biar sy pos dulu CD tu.. Tak kesah pun bila siap cloth pad tu, takpe..

p/s: Corak no. 1 snap ek? Ok, no problem :)
p/s: Eh, sy promo clothpad n blogshop lynn dlm facebook saya ek.. Insya-Allah..

Lynn Nasir said...

wokeh, dipersilakan utk promote. kalu nk promote blogshop, baik tunggu pad awk sampai dulu. terima kasih! tak sabar2 saya nk jahitkan pad awk mcm ni..hoho! ^^

tunggu email dariku..

Post a Comment